Kadıköy'de otomobil belediye otobüsünün altına girdi: 1 ölü, 3 yaralı

Kadıköy’de İETT otobüsüyle otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada 1 kişi olay yerinde hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

Haberler İHA 17.09.2017 - 20:22 Son Güncelleme : 18.09.2017 - 11:49

Kadıköy Fahrettin Kerim Gökay Caddesi'nde, İETT otobüsüyle otomobil, sürücülerin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kafa kafaya çarpıştı. Kazada 1 kişi olay yerinde hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

Kazayı gören vatandaşlar, sağlık ve polis ekiplerini arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri ise yaralılara müdahale etti.

Kazada yaralananlar sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahale sonrası hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili çalışmalar sürüyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız