Karayalçın: Altınok'a kaset hazırlayanın işi

CHP'nin Ankara adayı Murat Karayalçın, kendisiyle ilgili dağıtılan kasetlerin montaj olduğunu belirterek, “Bu kasedi yapan, Keçiören Belediye Başkanı Altınok'u tasfiye etmek için iğrenç görüntüleri hazırlayanla aynı kişi” dedi.

Haberler Anadolu Ajansı 14.03.2009 - 16:51

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Karayalçın, eski CHP Genel Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısında, hakkında hazırlanan ve başkentte dağıtılan korsan kasetlerle ilgili konuştu.

Söz konusu kasetlerin altında isim olmadığından bunları kimin hazırladığı ve bu büyük harcamayı kimin yaptığının bilinmediğini söyleyen Murat Karayalçın, 'Daha önce Keçiören Belediye Başkanı Altınok'u tasfiye etmek için iğrenç görüntüleri hazırlayan kim ise şimdi de bu yalan belgesini hazırlayan da odur'' dedi.

Karayalçın, kasette yer alan Diyarbakır mitinginde yaptığı konuşmasında, İstasyon Meydanı'nda toplananlara devletin, ulusun ve yurdun bölünmez bir bütün olduğunu söylediğine dikkati çekerek, şunları kaydetti: "Fırat'ın doğusu da batısı da bizimdir" dedim. Yüzbinlerce yurttaşımız bu konuşmamı dakikalarca alkışladılar. O mitingde kimi PKK unsurlarının olması herhalde benim değil, o mitinge katılanların üstlerini arayarak alana alan güvenlik güçlerinin sorunudur. Bu korsan kasetleri kim hazırlamış olabilir? Kim bu kadar rezilleşebilir? Gerçeği halkın gözleri önünde kim bu kadar saptırabilir?

Hakkında asılsız iddialarda bulunanları mahkemeye verdiğini belirten Karayalçın, "montajlanmış kasetleri dağıtanları önce Allah'a sonra da Ankaralılara havale ettiğini" söyledi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız