Kılıçdaroğlu: Afgan kaçakların ülkemize aktığı haberleri geliyor

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Afgan göçmenlerin yasadışı yollarla sınırdan geçtiği iddialarını değerlendirdi. Kılıçdaroğlu, "Mehmetçiğimize sesleniyorum. Sınırda görevinizi yapın, kimseyi dinlemeyin." paylaşımını yaptı.

Haberler NTV Haber 02.04.2023 - 15:30 Son Güncelleme : 02.04.2023 - 15:35

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından "Afgan göçmenlerin yasadışı yollarla sınırdan geçtiği" iddialarını ilişkin açıklama yaptı.

Twitter'dan paylaşımda bulunan Kılıçdaroğlu, "Afgan kaçakların ülkemize aktığının haberleri geliyor. Mehmetçiğimize sesleniyorum. Vatan hepimizin vatanı, hudut da hepimizin namusu." dedi.

CHP lideri, "Sınırda görevinizi yapın, kimseyi dinlemeyin." mesajını da paylaştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız