Kılıçdaroğlu tanık, Baykal mağdur

Odatv muhabiri İklim Bayraktar'ın taciz iddialarıyla ilgili olarak CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve Gürsel Tekin'in tanık, Deniz Baykal'ın ise mağdur sıfatıyla ifadeleri alınacak.

Haberler Anadolu Ajansı 14.03.2011 - 11:59

Odatv muhabiri İklim Bayraktar'ın taciz iddialarıyla ilgili olarak CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve Gürsel Tekin'in tanık, Deniz Baykal'ın da mağdur sıfatıyla ifadeleri alınacak.

Özel yetkili İstanbul Cumhuriyet Savcısı Zekeriya Öz, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na talimat gönderdi.

Savcı Öz, ''Ergenekon'' soruşturması kapsamında ortaya çıkan Odatv muhabiri İklim Bayraktar'ın taciz iddialarıyla ilgili olarak CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile Genel Başkan Yardımcısı Tekin'in tanık, Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın mağdur sıfatıyla ifadelerinin alınmasını istedi.

Odatv muhabiri İklim Bayraktar, eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal hakkında taciz iddiaları ortaya atmıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız