Kırmızı bültenle aranan Azerbaycanlı iş insanı İstanbul'da yakalandı

Bağcılar'da düzenlenen operasyonda Interpol tarafından hakkında kırmızı bülten çıkarılan Azerbaycan'da ''dolandırıcılık'' ve ''cinayet'' suçlarından aranan Saduq Mehdiyev yakalandı.

Haberler DHA 03.12.2020 - 12:50

İstanbul'da Asayiş Şube Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, Interpol tarafından "kasten öldürme" ve "dolandırcılık" suçundan aranan Azerbaycan uyruklu Saduq Mehdiyev'in (33) Bağcılar'da saklandığı bilgisi üzerine çalışma başlattı.

İddiaya göre Mehdiyev, Azerbaycan'da hakkında yakalama kararı çıktıktan sonra 2017 yılında Türkiye'ye giriş yaptı. Farklı adreslerde saklanan şüphelinin Bağcılar'da tekstil fabrikası olduğu bilgisine ulaşıldı.

Polis ekiplerinin kendi fabrikasına yaptığı operasyonda şüpheli kıskıvrak yakalandı. Azerbaycan'da kendini müteahhit olarak tanıtan Mehdiyev, birçok kişiyi ev sahibi yapma umuduyla dolandırdı.

Ayrıca Azerbaycan'da bıçaklı kavgaya karışarak bir kişinin ölümüne de sebep olduğu öğrenilen şüpheli, işlemlerinin ardından iade süreci için adliyeye sevk edildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız