Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü 76 işçi alımı yapıyor! İşte başvuru şartları ve tarihi

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, 76 işçi istihdam edecek. Bu kapsamda, ikinci kaptan, ikinci mühendis, mühendis, büro personeli, gemici ve yağcı alımı gerçekleştirilecek. Söz konusu ilana başvuru yapacak vatandaşlar da başvuru şartları ve diğer ayrıntıları merak ediyor. Peki, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü personel alımı başvuru şartları neler?

Haberler 06.09.2023 - 17:22

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü 76 işçi alacak. Genel Müdürlüğün Resmi Gazete'de yer alan ilanına göre, söz konusu personel, daimi işçi statüsünde alınacak. İşte, KEGM personel alımına dair bilgiler...

PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

İlanlara başvurular Türkiye İş Kurumu üzerinden yapılacak.

Alıma ilişkin ilan detayları kurumun "https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx" internet adresinde yayınlanacak.

Başvurular 4-8 Eylül tarihleri arasında yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN



Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız