'Kız meselesi'ne tüfek karıştı: 1 ölü

Kars'ta, bir kişi kız meslek lisesi önünde av tüfeğiyle rastgele ateş açtı. 1 kız öğrencinin öldüğü olayın nedeninin 'kız meselesi' olduğu iddiaları var.

Haberler Anadolu Ajansı 14.02.2011 - 19:14

Kars'ta bir kişinin av tüfeğiyle lise önünde rastgele ateş etmesi sonucu bir kız öğrenci öldü, aralarında İl Halk Kütüphanesi Müdiresi ve bir öğrencinin de bulunduğu 4 kişi yaralandı.

İnönü Caddesi'ndeki Atatürk Anadolu Meslek ve Kız Meslek Lisesi önünde henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi, av tüfeğiyle rastgele ateş etti.

O sırada Kız Meslek Lisesi önünde bulunan Ufuk Topçu, Hüseyin Çalandır, öğrenciler Anıl Çinkılıç ve Sevda Sürmeli ile yoldan geçmekte olan İl Halk Kütüphanesi Müdiresi Mehtap Çantay yaralandı.

Ambulansla Kars Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Sevda Sürmeli hayatını kaybederken, durumu ağır olan Anıl Çinkılıç ilk müdahalenin ardından Erzurum'a sevk edildi. Diğer yaralıların tedavileri sürüyor.

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, 10 adet boş av tüfeği kovanı buldu.

Olayın 'kız meselesinden' kaynaklandığı iddia edilirken, saldırganın yakalanması için başlatılan çalışma sürüyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız