Kocaeli'de yılan paniği

Kocaeli’de sıcak hava sebebiyle yuvalarından çıkan yılanlar ev ve iş yerlerini mesken tuttu. 1.5 metre boyundaki yılana itfaiye müdahale ederken, bir başka yılan ise öldürüldü.

Haberler İHA 13.06.2016 - 11:20 Son Güncelleme : 13.06.2016 - 11:21

Kocaeli'nde sıcaktan bunalan yılanlar vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı.

Ev ve iş yerlerinde yılanla karşı karşıya gelen vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi.

Kartepe ilçesi Emekevler mahallesinde marangozluk yapan İsmail Şenyuva, yeşil alandan iş yerine girmeye çalışan yılanı itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekibi iş yerinin önünde bulunan yılanı, yılan sopası yardımı ile alarak bir poşetin içerisine koydu ve tekrar doğaya bırakmak üzere götürdü.

İzmit ilçesinde ise Yenidoğan mahallesi Yıldız sokak üzerinde ikamet eden Servet Canlı da, evinin yan tarafında bulunan yeşillik alandan gelerek eve girmeye çalışan yılanı itfaiye ekiplerine bildirdi. Dar sokaklar ve kapalı yollar nedeniyle itfaiyenin geç kalması sebebiyle yılana kendisi müdahale etmek zorunda kalan Canlı, evine girmeye çalışan yılanı kürekle başını keserek öldürdü. Olayın yaşandığı sokağa
gelen itfaiye ekipleri de Servet Canlı’nın yılanı öldürdüğü yerde inceleme yaptı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız