Kütahya'da bir mahalle karantinaya alındı

Kız isteme merasimi sonrası 9 kişide corona virüs görülen beldede vaka sayılarının artması nedeniyle önceki gün karantinaya alınan 6 binanın bulunduğu mahallenin genelinde karantina uygulanması kararı alındı.

Haberler Anadolu Ajansı 23.06.2020 - 22:11 Son Güncelleme : 23.06.2020 - 22:14

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesine bağlı Tepecik beldesinde, yeni tip corona virüs (Covid-19) vakalarının artması sonucu bir mahalle karantinaya alındı.

Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Tepecik beldesinde kız isteme merasiminin ardından 9 kişide corona virüs görülmesi üzerine önceki gün 6 binanın karantinaya alındığını hatırlattı.

Beldede pozitif vakaların artması nedeniyle karantinada olan binaların bulunduğu mahallenin tamamının karantinaya alındığını belirten Kara, "Vaka sayısının artması üzerine belde ve ilçe geneline yayılmasını önlemek amacıyla karantinanın Orta Mahallesi'nin genelinde uygulanması uygun görüldü" ifadesini kullandı.
TAZİYE ÇADIRI VAKA SAYISINI ARTIRDI: 18 BİN KİŞİ KARANTİNADA
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız