Lastikleri patlatıp, araçtaki parayı çalıyorlardı

Ankara'da bir işadamının otomobilinden 170 bin Euro çaldıkları iddia edilen Gürcistan uyruklu 2 kişi tutuklandı. Zanlıların banka önünde takip ettikleri lük araçların lastiklerini patlatarak, vatandaşların dalgınlığından yararlanarak araçtaki parayı çaldıkları tespit edildi.

Haberler Anadolu Ajansı 14.03.2012 - 16:10

Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, 24 Şubat'ta, İskitler Turgut Özal Bulvarı'nda, bir işadamının otomobilinden 170 bin Euro çalınması üzerine soruşturma başlattı.

Bölgedeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, zanlıların kullandığı aracın, İstanbul'daki bir firmadan kiralandığını belirledi.

MOBESE kayıtları ve otoban gişeleri ile Kocaeli ve Ankara arasındaki bütün benzin istasyonlarının kamera kayıtlarını inceleyen polis, zanlıların olay sırasında İstanbul plakalı başka bir araç daha kullandıkları tespit etti.

Her iki aracın da İstanbul'daki aynı firmadan kiralandığını belirleyen polis ekipleri, firmanın sahibi Y.F'nin ifadesine başvurdu.

Araçların, sahte kimliklerle Gürcistan uyruklu Giorgi V. ile Vasili V. tarafından kiralandığını tespit eden polisler, iki zanlının, İstanbul Kartal'daki lüks bir sitede aylık 2 bin Euro’ya kiraladıkları evde kaldığını belirledi.

Savcının talimatıyla eve operasyon düzenleyen polisler, Gürcistan uyruklu iki zanlıyı gözaltına aldı.

Gürcistan'dan hırsızlık amacıyla geldikleri belirlenen zanlıların, banka önlerindeki lüks araçları takip ettikleri, lastiklerini patlattıkları araçlar tamir edilirken, vatandaşların dalgınlıklarından yararlanarak, paraları çaldıkları ileri sürüldü.

Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkartıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız