Lobna Allami hatırlamıyor, konuşamıyor

Taksim'de 31 Mayıs'taki eylemde polisin attığı biber gazı kapsülü ile yaralanan Filistin asıllı Lobna Allami, yakınlarının yardımıyla ayağa kaldırıldı. Allami'nin yaşadıklarını hatırlamadığı ve hiç konuşmadığı açıklandı.

Haberler 02.07.2013 - 12:41

ODTÜ Felsefe bölümü mezunu Lobna Allami, 31 Mayıs’ta polisin attığı biber gazı kapsülü ile ağır yaralanmıştı. Cumhuriyet Anıtı önünde yerde titrerken kameralara yansıyan Lobna Allami, tedavi için Taksim İlk Yardım Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılmıştı.

Yoğun bakım ünitesinde tedavi edilen Allami, 1 ayda 2 kez beyin ameliyatı geçirdi.

Hürriyet gazetesinin haberine göre Allami, hafta sonu yakınlarının yardımıyla ayağa kaldırıldı. Doktor kontrolünde sıvı besin almaya başlayan Lobna Allami’nin yaşadıklarını hatırlamadığı ve hiç konuşmadığı açıklandı.

Beynindeki hasarın, tedavinin ilerleyen safhalarında ortaya çıkacağı belirten doktorlar, kafasından alınan kemik parçasının da tedavinin durumuna göre yerine yerleştirileceğini söylediler. Lobna’nın Gezi Parkı’nda çektiği facebook sayfasındaki kapak fotoğrafında ise “AVM değil Park” yazıyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız