Mahsur kaldığı çatıya niye çıktığını anlatamadı

Sivas'ta çıktığı 4 katlı binanın çatısında mahsur kalan 33 yaşındaki adam, itfaiye merdiveniyle indirildi. Bilincinin yerinde olmadığı görülen kişi, çatıya neden ve nasıl çıktığı yönündeki sorulara anlamsız yanıtlar verdi.

Haberler DHA 14.05.2020 - 12:27 Son Güncelleme : 14.05.2020 - 12:29

Sivas'ta Eskikale Mahallesi Hocam İmam Cami Caddesi'nde, 4 katlı binanın çatısına çıkan Osman K.(33), aşağıya inemeyince itfaiyeden yardım istedi.

İTFAİYE MERDİVENİYLE İNDİRİLDİ

Adrese polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Çatı kapısının kilitli olması nedeniyle bina merdivenlerinden indirilemeyen Osman K. için branda açıldı. Polisin sorduğu soruları yanıtsız bırakan Osman K., itfaiye merdiveniyle indirildi.

NE DEDİĞİ ANLAŞILAMADI

Osman K., çatıya nasıl ve neden çıktığı yönündeki sorulara ise, "Dün gece burada kavga oldu. Ben kaçıp, binaya girdim. Sonra çatıda mahkeme kuruldu. Ben orada kaldım" diye yanıtlar verdi.

Çatısına çıktığı binanın yan tarafındaki lokantada çalıştığı ortaya çıkan Osman K., polis merkezine götürüldü.

VİDEO: İTFAİYE EKİPLERİ 5.KATTA MAHSUR KALAN KEDİ İÇİN ATLAMA ÇADIRI KURDU

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız