Marketin kasasından 22 saniyede 12 bin lira çaldı

Antalya'da 7 güvenlik kamerası bulunan bir markete giren şüphelinin 22 saniyede 12 bin lirayı çalarak kaçması güvenlik kamerasına yansıdı.

Haberler Anadolu Ajansı, DHA 06.06.2017 - 02:35

Antalya'nın Kepez ilçesinde yer alan Ulus Mahallesi Yahya Kemal Caddesi'nde market işleten Sinan Orhan, iş yerinin dışındaki dolapları yerleştirdikten sonra içeri girdiğinde kasadaki paraların yerinde olmadığını görünce durumu polise bildirdi.

İş yerindeki 7 güvenlik kamerasına ait kayıtları inceleyen polis ekipleri, gece yarısına doğru markete giren bir kişinin 22 saniyede kasadaki paraları çalarak kaçtığını tespit etti.

Eşkali belirlenen zanlının yakalanması için çalışma başlatıldı.

İş yeri sahibi Orhan,  yaptığı açıklamada, market önündeki dolapları doldurmak için dışarı çıktığını, içeri girdiğinde kasanın boş olduğunu fark ettiğini söyledi.

Durumu polise bildirdiğini belirten Orhan, güvenlik kamerası kayıtlarında kasadaki 12 bin liranın şüpheli tarafından çok kısa bir sürede çalındığının görüldüğünü ifade etti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız