"Melek kızım beni affet"

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde öldürülen üniversite öğrencisi 20 yaşındaki Özgecan Aslan'ın annesi Songul ve babası Mehmet Aslan, kızlarının mezarını ziyaret etti.

Haberler DHA 17.02.2015 - 19:55

Şehir Mezarlığı'nda bulunan babaannesi Fatma Aslan'ın mezarının üzerine gömülen Özgecan Aslan'ı defnedildikten sonra ilk kez ziyaret eden Songül ve Mehmet Aslan çifti, gözyaşlarına boğuldu.

Yakınlarının desteği ile ayakta durabilen Aslan çifti, kızlarının mezarı başında diz çökerek karanfil bıraktı.

Duygusal anların yaşandığı mezar ziyaretinde kızına yürek burkan sözlerle seslenen Mehmet Aslan, "Yardım isteğini duyamadım canım kızım. Benim savaşçı kızım, benim güzel kızım. Rabbim seni kendisi için yaratmış. Melek kızım beni affet. Kara gözlü ceylanım benim. Gül goncası güzel kızım benim. Seni öpmeye kıyamadım, seni uykuda sevmeye kıyamadım. 'Babiş' derdi bana" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Kızının mezarı başında gözyaşları içinde dua eden anne Songül Aslan'a ise yakınları destek olmaya çalıştı. Güçlükle ayakta durabilen Aslan çifti, dua ettikten sonra mezarlıktan ayrıldı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız