MHP ilçe başkanı düğündeki silahlı kavgada yaralandı

Çanakkale'de bir düğünde çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı. Yaralılardan MHP Ayvacık İlçe Başkanı'nın durumunun ağır olduğu bildirildi.

Haberler DHA 21.10.2017 - 12:52

Arşiv

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesindeki bir düğünde çıkan kavgada, MHP Ayvacık İlçe Başkanı Ercan Şengül'ün de aralarında olduğu 3 kişi yaralandı. 

Olay, bugün saat 01.00 sıralarında, Ayvacık'ın Dibekli Köyü meydanında meydana geldi. Köydeki düğünde bilinmeyen nedenle çıkan tartışma, kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.

Kavgada, tabancayla açılan ateş sonucu MHP Ayvacık İlçe Başkanı Ercan Şengül karnından, Nazım Kabaç ayağından, babası Hasan Kabaç ise elinden yaralandı.

Çağrılan ambulanslarla Çanakkale Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Şengül'ün durumunun ağır olduğu belirtildi.

Jandarma, tabancayı kullanan adı açıklanmayan şüpheliyi gözaltına alıp, soruşturma başlattı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız