Midibüs heyelana kapıldı: 1 ölü

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde etkili olan sağanak yağışın ardından meydana gelen selin ortasında kalan yolcu minibüsü uçuruma yuvarlandı, kazada 1 kişi hayatını kaybetti.

Haberler İHA, Anadolu Ajansı 25.10.2018 - 01:14

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde heyelana kapılan midibüste bulunan bir kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, ilçe merkezine 30 kilometre uzaklıkta bulunan Sugözü Mahallesi Cevizli Dere mevkisinde akşam başlayan sağanak sonrası heyelan meydana geldi. Sabri Özdemir yönetimindeki midibüs heyelanda sürüklendi. Sürücü Sabri Özdemir araçtan atlayarak kurtulurken, araçta yolcu olarak bulunan 70 yaşındaki Mustafa Gökkurt midibüsten çıkamadı.

Olay yerine ulaşan belediye ve jandarma ekiplerinin 3 saatlik çalışması sonucu midibüs topraktan çıkarılırken, Mustafa Gökkurt'un cansız bedenine ulaşıldı. Savcının incelemesinin ardından cenaze Gazipaşa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız