MSB personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Tarih belli oldu mu? (2022 MSB kura çekimi ve sınav tarihi)

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından 1115 personel alımı için başvurular geçtiğimiz günlerde tamamlandı. 18 şehirde 89 meslekten personel alımı gerçekleştirecek olan bakanlığın başvuru sonuçlarını ne zaman açıklayacağı, adaylar tarafından merak ediliyor. Peki, MSB personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

Haberler ntv.com.tr 29.11.2022 - 17:15

MSB 1115 personel alımı başvuru sonuçları için tarih araştırmaları sürmeye devam ediyor. 18 şehirde 89 farklı meslekten alım yapacak olan MSB, kura çekimi için tarih verdi. Peki, MSB personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

MSB PERSONEL ALIMI BAŞVURULARI SONA ERDİ

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yayımlanan duyuru sonrasında 21 Kasım'da başlayan personel alımı için başvurular 25 Kasım'da tamamlandı.
MSB PERSONEL ALIMI BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

MSB tarafından başvuruları olumlu olarak değerlendirilen adaylar, 8 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek kura sonucunda sözlü veya uygulamalı sınavlara davet edilecekler.

Buna göre; MSB personel alımı başvuru sonuçlarının 8 Aralık tarihinden önce açıklanması bekleniyor.

HANGİ İLLERDE ALIM YAPILACAK?

İzmir, Kocaeli, Ankara, İstanbul, Tekirdağ, Muğla, Mersin, Hatay ,Erzincan, Diyarbakır, Niğde, Kayseri, Erzurum, Elazığ, Eskişehir, Sivas, Adana ve Afyonkarahisar illerinde Milli Savunma Bakanlığı personel alımı yapılacak.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız