Muhammet Emin Akbaşoğlu'nun corona virüs testi pozitif çıktı (Muhammet Emin Akbaşoğlu kimdir?)

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, "Rutin yaptırdığımız corona testlerinden sonuncusunun bugün pozitif çıkması üzerine gerekli tıbbi süreç başlatıldı. Elhamdülillah genel sağlık durumum iyi" açıklamasında bulundu.

Haberler Anadolu Ajansı 01.07.2020 - 14:25

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, rutin yaptırdığı corona virüs (Covid-19) testlerinden sonuncusunun pozitif çıktığını bildirdi.

Akbaşoğlu, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Rutin yaptırdığımız corona testlerinden sonuncusunun bugün pozitif çıkması üzerine gerekli tıbbi süreç başlatıldı. Elhamdülillah genel sağlık durumum iyi. Bu vesile ile geçmiş olsun dileklerini ileten tüm dostlara samimi teşekkürlerimi iletir, özellikle dualarınızı istirham ederim." ifadelerine yer verdi.

MUHAMMET EMİN AKBAŞOĞLU KİMDİR?

1968 yılında İstanbul Gaziosmanpaşa'da doğan Muhammet Emin Akbaşoğlu, Küçükköy İmam Hatip Lisesi'nin ardından İstanbul Üniversitesi'nde hukuk eğitimi aldı.

25 ve 26. dönem Çankırı milletvekili seçilen Akbaşoğlu, Anayasa Komisyonu Katip Üyesi olarak görev yaptı. Şu an AK Parti Grup Başkanvekili olan Muhammet Emin Akbaşoğlu, İngilizce ve Arapça bilmektedir. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız