Mustafa Hakkulu bulundu mu? 3 çocuk babasının kaybında son durum

Adana’nın Kozan ilçesinde 13 Aralık günü evden çıkan 3 çocuk babası Mustafa Hakkulu, jandarma ekipleri tarafından her yerde aranıyor. 150 bin TL ile kaybolan Hakkulu'nun ailesi Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi.

Haberler 19.12.2023 - 11:58

Kozan’da 13 Aralık günü evden çıktıktan sonra otomobili Mansurlu yolunda bulunan 3 çocuk babası 33 yaşındaki Mustafa Hakkulu’ndan haber alınamıyor. Hakkulu’nun annesi ve eski eşi Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu.

Anne Zühre Hakkulu ise 7 evladı olduğunu ve bu oğluna çok düşkün olduğunu gözyaşları içinde anlatıp, “Eşi ile sorunları vardı. Dün eşine çiçek alıp götürmüş barışmak istemiş eşi kabul etmemiş. Oğlumun parça dükkanı vardı onu da devretmiş. Oğlum ne olur beni görüyorsan, yaşıyorsan gel. Benim sana ne kadar düşkün olduğumu biliyorsun. Bir hafta yanında kaldım bana hiçbir derdini söylemedin. Ne olur gel çocukların ağlıyor” diyerek oğluna seslendi.

"Benim geri dönmemi istediği için kendisinin ortadan kaybolduğunu düşünüyorum!" açıklamasında bulunan eski eş Bengül'ün başka biri ile görüştüğünü söylemesi ise şüpheleri artırdı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız