Öfkeli Kuşlar çizgi film oluyor

Dünya genelinde yüz milyonlarca mobil ve sosyal medya kullanıcısı tarafından oynana Angry Birds, Mart ayında çizgi film olarak televizyonlarda belirecek.

Haberler 28.02.2013 - 10:29

İlk olarak sosyal medya oyunu olarak hayatımıza giren, ardından mobil oyunlar arasında zirveye yükselen, Finlandiya’da parkı açılan Angry Birds (Öfkeli Kuşlar), şimdi de televizyona çıkmaya hazırlanıyor.

Aynı zamanda internettede izlenebilecek olan ‘Angry Birds Toons’ adlı çizgi filmin galası, 16-17 Mart tarihlerinde internet üzerinden yapılacak. Çizgi filmde yer alacak bölümlerin, sapanla fırlattığımız kuşların neden bu kadar öfkeli olduğunu detaylarıyla ortaya çıkaracağı tahmin ediliyor.

İnternette dünyanın dört bir yanındaki takipçileri tarafından takip edilebilecek olan çizgi film, ilk olarak Ukrayna’da televizyonlarda gösterilecek. Rovio’nun ileride anlaşma yapacağı televizyon kanallarını artırması bekleniyor.

Rovio, Aralık 2012’de Angry Birds’ün filminin çekileceğini duyurmuştu. Ancak çocukların sinemaya koşuşturması için üç yıl daha beklemesi gerekiyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız