Öğrenci el bombası buldu

Bursa İnegöl'de dereden yapılan hafriyatta ortaya çıkan el bombasının ardından bugün de bir öğrenci fünyesi olmayan küf tutmuş bir el bombası buldu.

Haberler 21.04.2009 - 14:00

İnegöl ilçesi Hamamlı köyü sakinleri, dün Çandır Deresi'nden parke döşemek için hafriyat aracıyla kum aldı.

Parkenin döşeneceği zemine serilmek üzere dökülen kumun içinde el bombası bulunduğunu fark eden köylüler, durumu jandarmaya bildirdi.

Savcılığın talimatı üzerine jandarma, üzerinde kafile ve seri numarası bulunmayan el bombasını kontrollü bir şekilde patlatarak etkisiz hale getirdi.

Hamamlı köyünde oturan lise öğrencisi Mustafa Acar ise, bugün Çandır Deresi'nde fünyesi olmayan küf tutmuş bir el bombası buldu.

Öğrencinin köy muhtarı Recep Ötünmek'e teslim ettiği el bombası, muhtarın ihbarıyla olay yerine giden jandarma ekiplerince teslim alındı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız