Omuz atma kavgasında ölüm

Kağıthane'de gece saatlerinde iki grup arasında 'omuz atma' kavgası çıktı. Kavga sırasında bıçaklanan 24 yaşındaki genç hayatını kaybetti.

Haberler Anadolu Ajansı 15.09.2021 - 14:47

İstanbul Kağıthane'de 'omuz atma' tartışması sonucu iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, 13 Ağustos'ta Sultan Selim Mahallesi Sultan Selim Caddesi'nde saat 00.30 sıralarında "omuz atma" tartışması üzerine iki grup arasında kavga çıktı.

Kavgada, bıçakla yaralanan Z.H.A. (24) olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralılar T.A. (18), Y.N. (21) ile S.N. (26) ise hastaneye kaldırıldı.

Olayla ilgili çalışma başlatan polis, şüphelilerden N.T. (31), M.D. (30) ve M.G'yi (32) gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden M.D. ile M.G. tutuklanırken diğer zanlı, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız