Oscar'lı belgesel vizyonda

NTV Yeşil Ekran sunar. Oscar ödüllü belgesel 'Koy' vizyonda.

Haberler 04.06.2010 - 20:23

NTV Yeşil Ekran sinemada... Bu yıl 'En İyi Belgesel Film' dalında Oscar ödülünü kazanan 'Koy/The Cove', NTV Yeşil Ekran’ın katkılarıyla vizyonda.

Oscar’ın yanı sıra dünyanın dört bir yanında katıldığı festivallerden ödülle dönen Louise Psihoyos’un yönettiği belgesel film, Japonya’daki Taiji’de bulunan uzak ve saklı bir koyun kanlı iç yüzünü anlatmasının yanında, ölümcül bir sırra da ışık tutuyor.

Bu koyda yatan gerçekler ve dünyanın okyanuslarının yürek burkan yardım çağrısı, belgeseli sürükleyici bir macera ve gerilime dönüştürüyor.

2010 yılında, en iyi belgesel film dalında Oscar ödülü kazanan 'Koy' belgeselinin ekibi, eylemci, sinemacı ve dalgıçlardan oluşan bir ekip. Belgesel hazırlanırken yapay kayalara yerleştirilen gizli mikrofonlar ve kameralar kullanıldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız