Otomobil seyir halindeki TIR'a çarptı: 1 ölü, 6 yaralı

Gaziantep'te otomobilin, seyir halindeki TIR'a arkadan çarptığı kazada 1 kişi yaşamını yitirdi, 2'si ağır 6 kişi yaralandı.

Haberler DHA 22.06.2022 - 19:41

Tarsus- Adana- Gaziantep (TAG) yolunun batı gişeleri yakınlarında Ömer Öztunç yönetimindeki otomobil, aynı yönde seyir halinde olan Kadir Kılıç’ın TIR’a arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle otomobil TIR’ın dorsesine saplanıp, sürüklendi. Kazayı görenler durumu 112 Acil Servis'e bildirdi. İhbarla kaza yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde otomobil sürücüsü Ömer Öztunç’un olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi. Otomobil içerisinde bulunan 6 yaralı ise kaza yerindeki ilk müdahalenin ardından kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Kaza yerinde geniş güvenlik önlemi alan polis ve jandarma ekipleri, itfaiyeden destek istedi. Bölgeye gelen İtfaiye ekipleri, TIR’ın dorsesine saplanan otomobili bulunduğu yerden çıkardı. Kaza nedeniyle TAG yolunda uzun araç kuyrukları oluştu. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız