'Public Enemies'in fragmanı hazırlandı

Michael Mann’ın yeni filmi dev bir oyuncu kadrosunu bir araya getirdi.

Haberler 15.04.2009 - 16:03

Bryan Burrough’un Türkiye’de yayınlanmayan “Public Enemies: America’s Greatest Crime Wave and the Birth of the FBI, 1933-43” (Halk Düşmanları: Amerika’nın En Büyük Suç Dalgası ve FBI’ın Doğuşu) adlı kitabından uyarlanan filmin yönetmenliğini Michael Mann üstlendi.

Senaryosunu Michael Mann ile Kevin Misher’ın birlikte yazdığı suç dramasının konusu Amerika’nın Büyük Bunalım yıllarında geçer ve FBI ajanı Melvin Purvis’in (Christian Bale canlandırıyor) o dönemin en ünlü suçluları John Dillinger (Johnny Depp canlandırıyor), Baby Face Nelson(Stephen Graham canlandırıyor) ve Pretty Boy Floyd’u(Channing Tatum canlandırıyor) cezaevine tıkma çabası üzerinde odaklanılır.

“Public Enemies- Halk Düşmanları” adlı filmde FBI ajanı Purvis rolünde Christian Bale oynarken Büyük Bunalım yıllarının suç patronlarından Dillinger rolünde Johnny Depp oynadı. Dillinger’ın kız arkadaşı Billie Frechette rolünde ise Oscar ödüllü oyuncu Marion Cotillard kamera karşısına geçti.

Filmin çekimlerine 17 Mart 2008 tarihinde Wisconsin eyaletine bağlı Columbus’ta başlandı. Ardından Chicago’ya geçilerek devam edildi. Filmin bazı bölümleri de Dillinger’ın hapishaneden kaçtığı kasaba olarak bilinen Indiana eyaletindeki Crown Point’te gerçekleştirilecek.

Christian Bale, Johnny Depp, Marion Cotillard ile Channing Tatum’un başrolleri paylaştığı suç draması, 10 Temmuz 2009’da Türkiye sinemalarında gösterilmeye başlanacak.

KİM HANGİ ROLDE?

KÜNYE

Yönetmen: Michael Mann
Oyuncular: Christian Bale, Johnny Depp, Marion Cotillard, Channing Tatum, Giovanni Ribisi, Stephen Dorff, Billy Crudup, Leelee Sobieski
Senaryo: Ronan Bennett, Ann Bideman, Michael Mann (Bryan Burrough’un kitabından uyarlama)
Yapımcılar: Michael Mann, Kevin Misher
Görüntü Yönetmeni: Dante Spinotti
Kurgu: Paul Rubell
Müzik: Elliot Goldenthal
Stüdyo: Universal Pictures,
Bütçe: 80 milyon dolar
Gösterim Tarihi: 10 Temmuz 2009

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız