Restoranda fenalaşan avukat hayatını kaybetti

Muğla'nın Bodrum ilçesine bir duruşma için giden İstanbul Barosu'na kayıtlı Avukat Elif Alev Çevikdal, arkadaşlarıyla buluştuğu restoranda bir anda fenalaşarak yaşamını yitirdi. 43 yaşındaki Çevikdal'ın vefatıyla ilgili soruşturma başlatılırken, kesin ölüm nedeni otopsi sonucuyla belli olacak.

Haberler DHA 01.09.2023 - 16:53

Muğla'nın Bodrum ilçesi Turgutreis Mahallesi’ndeki bir balık restoranında dün akşam arkadaşlarıyla buluşan İstanbul Barosu'na kayıtlı Avukat Elif Alev Çevikdal (43) aniden fenalaştı.

O sırada restorandaki bir sağlık çalışanı, Çevikdal'a ilk müdahaleyi yaptı. İhbarın ardından olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.

Bir çocuk annesi Çevikdal, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Avukat Çevikdal'ın cenazesi, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Çevikdal'ın, Bodrum'a bir duruşmayı takip etmek için gittiği öğrenildi. Avukatın ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız