Sevgilisini intihardan böyle kurtardı

Bilecik'te sevgilisinden ayrıldığı öne sürülen üniversite öğrencisi genç kız, inşaat halindeki binanın 3'üncü katından aşağıya atlamak istedi. Olay yerine gelen sevgilisi, genç kızı kolundan yakalayarak kurtardı.

Haberler 25.05.2011 - 10:53

Bilecik Üniversitesi Söğüt Meslek Yüksekokulu öğrencisi olduğu belirtilen S.B., Gazipaşa Mahallesi’ndeki inşaat halindeki bir binanın 3'üncü katına çıkarak intihar etmek istedi.

Sevgilisinden ayrıldığı için intihara kalkıştığı öne sürülen S.B.'yi inşaatın balkon duvarının üzerinde gören vatandaşlar polisi aradı.

İhbar üzerine olay yerine polis, 112 sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri inşaatın önüne branda gererken, polisler de ikna için genç kızın yanına gitti.

Olay yerinden tesadüfen geçmekte olan psikolog doktor emekli albay Bülent Yılmaz da genç kızın bulunduğu yere gitti. Ancak psikolog ve polislerin ikna çabaları sonuçsuz kaldı.
Polisin telefonla ulaştığı genç kızın erkek arkadaşı İ.K. da olay yerine geldi.

Polislerle birlikte genç kızın bulunduğu kata çıkan İ.K., bir süre S.B. ile karşılıklı konuştu.
İ.K., bir anlık dalgınlığından yaralanarak S.B.’yi kollarından tuttu. İ.K., daha sonra genç kızı kollarından kendine doğru çekerek aşağıya düşmekten kurtardı.

Aşağıya indirildikten sonra ambulansa alınan S.B., Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız