Sıkışan boru için hazırladıkları düzenek patladı: 4 ölü

Konya'nın Çumra ilçesinde sondaj çalışması yaparken sıkışan boruyu çıkartmak için hazırlanan düzeneğin patlaması sonucu baba ve 3 oğlu yaşamını yitirdi.

Haberler Anadolu Ajansı 19.03.2016 - 19:42 Son Güncelleme : 19.03.2016 - 20:15

Arşiv
İddialara göre, Küçükköy Mahallesi'ndeki tarlada sondaj çalışması yapıldığı sırada boru sıkıştı. Baba Hasan Hüseyin Satar ile oğulları Feti, Ahmet ve Metin Satar, çalışma yaptıkları alanda bulunan konteyner içinde, sıkışan boruyu çıkartmak için özel bir patlayıcı düzenek hazırladı.

Düzeneğin henüz belirlenemeyen nedenle patlaması sonucu çıkan yangında, baba Hasan Hüseyin Satar ile oğlu Ahmet Satar olay yerinde hayatını kaybetti.

Metin ve Feti Satar ise kaldırıldıkları hastanelerdeki müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Konteynerde çıkan yangın, Çumra Belediyesi itfaiye ekiplerince söndürüldükten sonra jandarma ve cumhuriyet savcısı olay yerinde inceleme yapabildi.

Hasan Hüseyin ve Ahmet Satar'ın cesetleri, otopsi için Çumra Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız