"Sıra beklemem" diyerek eczaneyi dağıttı

Kayseri'de ilaç almak için eczaneye gelen ve sıra beklemek istemeyen kişi çalışanlarla tartıştı. Ardından da eczanedeki ilaçları dağıttı.

Haberler İHA 23.01.2023 - 17:24

Kayseri'de ilaçlarını almak için eczaneye gelen kişi sıra beklemek istemediğini öne sürerek arbedeye neden oldu.

Çalışanlarla tartışan ve hakaret eden kişi tezgahtaki ilaçları dağıttı. Kişi daha sonra aracına binerek eczaneden uzaklaştı.

Olay anı güvenlik kameralarına yansıdı.

"SAĞLIKTA ŞİDDETİN SON BULMASINI İSTİYORUZ"

Kayseri Eczacı Odası Başkanı Uğur Nuri Akın, olayı kınayarak, şiddete çözüm bulunmasını istedi.

Ortada kavgaya ve şiddete sebep olabilecek hiçbir şeyin olmadığını dile getiren Akın, bu konunun yasal olarak takipçisi olacaklarını söyledi.

Akın, "Gerekli mercilerle de bu konuyu görüşeceğiz ve sonuna kadar hukuki mücadelemizi vereceğiz. Bizler sağlıkta şiddetin son bulmasını istiyoruz. Şiddetin hiçbir türünün artık ülkemizde olmasını istemiyoruz. Bununla alakalı ne yapılması gerekiyorsa yetkililerin acil bir şekilde çözüm bulmasını istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız