Şırnak ve Diyarbakır'da 3 terörist etkisiz hale getirildi, 5 terörist yakalandı

İçişleri Bakanlığı'ndan açıklanan bilgiye göre; Diyarbakır ve Şırnak'ta biri gri listede olan 5 terörist yakalandı. Operasyonda 3 terörist de etkisiz hale getirildi.

Haberler Anadolu Ajansı 19.11.2019 - 16:09

Şırnak ve Diyarbakır'da düzenlenen iç güvenlik operasyonlarında, 3 terörist etkisiz hale getirildi, 5 terörist yakalandı.

İçişleri Bakanlığı'ndan elde edilen bilgiye göre, Şırnak'taki operasyon, jandarma, emniyet ve Milli İstihbarat Teşkilatı tarafından düzenlendi.

Etkisiz hale getirilen teröristlerin PKK'nın sözde Cudi grubu sorumlusu Mahmut Taş ile, sözde Silopi sorumlusu Hüsnü Kaplan olduğu bildirildi. 

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda ise PKK'nın sözde Amed eyaleti sorumlularından olan ve terörden arananlar listesinde 300 bin lira ödülle gri listede yer alan Semra Tuncer ile teröriste yardım ve yataklık eden 4 kişi yakalandı.  

Bölgede operasyonlar sürüyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız