SON DAKİKA HABERİ: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ermenistan'a kınama

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan topraklarına saldıran Ermenistan'ı kınayarak Türkiye'nin Azerbaycan'ın yanında olmayı sürdüreceğini söyledi.

Haberler Anadolu Ajansı 28.09.2020 - 14:18 Son Güncelleme : 28.09.2020 - 14:21

Son dakika haberi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ermenistan'ın Azerbaycan'a saldırısıyla başlayan gerilime ilişkin bir açıklama yaptı.

"Dün Azerbaycan topraklarına saldıran Ermenistan'ı bir kez daha kınıyorum" diyen Erdoğan şunları kaydetti:

"Türkiye, tüm imkanları ve tüm kalbiyle dost ve kardeş Azerbaycan'ın yanında olmayı sürdürecektir. Ermenistan'ın işgal ettiği Azerbaycan topraklarını derhal terk etmesiyle bölge yeniden barışa ve huzura kavuşacaktır.

Bölgede Dağlık Karabağ'ın işgaliyle başlayan krize artık bir son verilmelidir. (Artık hesap vakti geldi) diyen Azerbaycan, ister istemez kendi göbeğini kendisi kesmek zorunda kalmıştır.

Yaşanan gelişmeler, bölgede nüfuz sahibi tüm ülkelere gerçekçi ve adil çözüm yöntemlerini devreye sokmaları konusunda bir fırsat tanımıştır."

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız