Son dakika haberi... Kuzey Irak'ın Asos bölgesine düzenlenen hava harekatında 36 PKK hedefi imha edildi

SON DAKİKA HABERİ: Türk Silahlı Kuvvetlerince, Irak'ın kuzeyindeki Asos bölgesinde bölücü terör örgütüne yönelik düzenlenen hava harekatında 36 hedef başarıyla vuruldu.

Haberler Anadolu Ajansı 04.12.2017 - 23:46

Arşiv
Son dakika haberi! Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), Irak'ın kuzeyindeki Asos bölgesinde bölücü terör örgütüne yönelik düzenlenen hava harekatında 36 hedef başarıyla tahrip edildi.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Irak'ın kuzeyindeki bölücü terör örgütüne ait hedeflerin etki altına alınmasına devam edildi.

Bu kapsamda, Asos bölgesine düzenlenen hava harekatında bölücü terör örgütüne ait olduğu tespit edilen silah deposu, sığınak, barınak ve benzeri toplam 36 hedef başarılı şekilde vuruldu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız