Son depremler listesine yenileri ekleniyor: Nerede, kaç şiddetinde deprem oldu?

Türkiye'nin farklı noktalarından deprem haberleri gelmeye devam ediyor. Merkez üssü başta olmak üzere çevre illerde de hissedilen sarsıntılara dair bilgi edinmek isteyen vatandaşlar, AFAD verilerini inceliyor. Peki, bugün nerelerde, kaç şiddetide deprem oldu?

Haberler 11.11.2022 - 09:58

Deprem Türkiye'nin ana gündem konularından biri olmayı sürdürüyor. Yaşanan sarsıntılar nedeniyle panik olan vatandaşlar, depremin merkez üssü ve şiddet bilgisini araştırıyor. AFAD gün içinde meydana gelen depremlere ilişkin verileri anlık olarak paylaşıyor.

11 KASIM TARİHLİ SON DEPREMLER

AFAD verilerine göre bugün Muğla, Manisa, Çanakkale, Denizli ve Bolu'da artçı sarsıntılar meydana geldi. Günün en hissedilir deprem haberi  Elazığ'dan geldi. Merkez üssü Sivrice olarak bildirilen depremin şiddeti 2.7 olarak belirlendi. 


Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız