Sultançiftliği'nde kahvehaneye silahlı saldırı: 2 yaralı

Sultançiftliği'nde bir kahvehaneye düzenlenen silahlı saldırıda iki kişi yaralandı. Bir yaralının durumu ağır. Güvenlik güçleri saldırıyla ilgili soruşturma başlattı.  İstanbul'da son 3 gün içerisinde üçüncü kahvehane saldırısı gerçekleşti.

Haberler Anadolu Ajansı 04.02.2016 - 09:01

Arşiv

İstanbul Sultançiftliği Mahallesi Ordu Caddesi üzerinde bulunan bir kahvehaneye plakasız beyaz bir otomobille gelen şüpheliler, içeride bulunanlara ateş açtı. Kahvehanedekilerden 2 kişi, açılan ateş sonucu yaralandı. 

Olay üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulansla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan başına kurşun isabet eden birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Olayın ardından kahvehanenin bulunduğu cadde kısmen trafiğe kapatıldı, özel harekat ve çevik kuvvet ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Olay yeri inceleme ekipleri saldırının yaşandığı kahvehanede incelemelerde bulundu.

Saldırının ardından kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız