Suriye’de saldırı hazırlığındaki PKK/YPG’li teröristler etkisiz hale getirildi

Irak ve Suriye’nin kuzeyindeki terör operasyonları sürüyor. Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde saldırı hazırlığı yaptığı belirlenen 3 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi.

Haberler ntv.com.tr 14.04.2024 - 11:29

Irak ve Suriye’nin kuzey bölgelerindeki operasyonlar sürüyor.

Milli Savunma Bakanlığı, Suriye’nin kuzeyinde yer alan Fırat Kalkanı bölgesinde saldırı hazırlığı yaptığı belirlenen 3 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Bakanlık açıklamasında, “Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Suriye’nin kuzeyindeki PKK/YPG’li teröristlere karşı operasyonlarına aralıksız devam ediyor. Fırat Kalkanı bölgesinde saldırı hazırlığı yapan 3 PKK/YPG’li terörist, Mehmetçik tarafından etkisiz hale getirildi.” ifadelerine yer verildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız