Sütlüce saldırısına 7 tutuklama

Sütlüce'de çevik kuvvet aracına yapılan bombalı saldırıyla ilgili gözaltına alınan 9 kişiden 7'si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haberler 15.03.2012 - 19:15

İstanbul Sütlüce'de polise yönelik bombalı saldırıyla ilgili 7 kişi tutuklandı.

İstanbul'un Beyoğlu ilçesine bağlı Sütlüce semtinde Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne bağlı midibüsün geçişi sırasında gerçekleştirilen bombalı saldırıda 15'i polis 16 kişi yaralanmıştı.

Olayla ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alınan 9 kişi İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgularının ardından Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne gönderildi.

Buradaki savcılık sorgularının ardından da tutuklanmaları talebiyle İstanbul Nöbetçi 10. Ağır Ceza Mahkemesi'ne sevk edilen 9 kişinin sorguları tamamlandı.

Nöbetçi hakimlik, Enver Y., Tahir A., Mehmet K., Murat Ö., İmran Ç., İlyas G ve Güler U.'nun tutuklanmasına karar verdi.

İki kişi ise serbest bırakıldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız