Tartıştığı damadını öldürdü

Kızını dövdüğü gerekçesiyle kavga ettiği damadını bıçaklayarak öldüren kayınpeder gözaltına alındı. Zanlının kızı da kavgayı ayırmak istediği sırada ellerinden bıçakla yaralandı.

Haberler Anadolu Ajansı 21.12.2018 - 05:39

Beyoğlu'nda, bir kişi kızını dövdüğü gerekçesiyle kavga ettiği damadını bıçaklayarak öldürdü.

Alınan bilgiye göre, Okmeydanı Piyalepaşa Mahallesi'nde yaşayan Sebahattin Y, kızı Zeynep Temel'i dövdüğü gerekçesiyle damadı Ayhan Temel'le sokakta tartıştı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Sebahattin Y, damadını bıçakladı. Zeynep Temel de kavgayı engellemeye çalışırken, ellerinden bıçakla yaralandı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan Temel, yolda hayatını kaybetti.

Zeynep Temel ise Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Gözaltına alınan Sebahattin Y. emniyete götürülürken, sokakta inceleme yapan polis ekipleri kavgada kullanılan bıçak ile olay yerinde bulunan bir bıçağa el koydu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız