Tekirdağ'da 30 milyon liralık kaçakçılık

Tekirdağ'da, polis ekiplerince düzenlenen operasyonda piyasa değeri 30 milyon lira olan 5 kilogram "Selenyum 74" adlı kimyasal madde ele geçirildi

Haberler ntv.com.tr, Anadolu Ajansı 19.06.2016 - 11:27

 Tekirdağ'da, polis ekipleri 5 kilogram "Selenyum 74" adlı kimyasal madde ele geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, aldıkları istihbarat doğrultusunda, Rusya'dan kaçak yollarla Türkiye'ye getirilen "Selenyum 74" maddesinin İstanbul'da satılacağı bilgisini edindi.

Bunun üzerine çalışma başlatan ekipler, yaptıkları teknik takip sonucu Tekirdağ-İstanbul yolunda bir otomobili TOKİ Kavşağı'nda durdurarak incelemeye aldı.

Otomobilde yapılan aramada 5 kilo 88 gram "Selenyum 74" adlı kimyasal madde ele geçirildi. Yakalanan miktarın piyasa değerinin 30 milyon lira olduğu belirtildi. 

Olayla ilgili A.D. (30), H.U.A (30), M.O.Ö (27) ve H.Ö (46) gözaltına alındı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız