TEM'deki tanker yangını trafiği aksattı

TEM Düzce mevkiinde bitkisel yağ yüklü tankerde yangın çıktı. Yangın, itfaiye ekiplerince kontrol altına alındı.

Haberler Anadolu Ajansı 30.10.2017 - 12:13

Anadolu Otoyolu'nun Düzce kesiminde, bitkisel yağ yüklü tankerde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Alınan bilgiye göre, otoyolun Sakarya-Düzce sınırı Gümüşova rampaları mevkisinde, Mehmet Kaya (28) idaresindeki bitkisel yağ yüklü tankerin motor kısmında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Sürücü Kaya, tankeri emniyet şeridine çekerek yangına müdahale etmeye çalıştı.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yaklaşık bir saatlik çalışmanın ardından yangını kontrol altına aldı.

Sürücü Kaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, tankerin bir anda alev aldığını söyledi.

Kendi imkanlarıyla yangına müdahale etmeye çalıştığını belirten Kaya, "Seyir halindeyken bir anda tankerin ön kısmından alevler yükseldi. Ben de emniyet şeridine aldım tankeri. Çevredeki arkadaşlarla müdahale ettik ama başarılı olamadık. İstanbul'dan Ankara'ya gidiyordum. Ne yaptıysam başarılı olamadım. Yangın çok hızlı ilerledi." diye konuştu.

Yangın nedeniyle Ankara istikametinde bir süre aksayan trafik akışı, soğutma çalışmasının ardından normale döndü.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız