TSK Komuta Harekat Merkezi

Genelkurmay Başkanlığı, Suriye'nin kuzeyi ile sınır içinde devam eden operasyonların Ankara'dan izlendiği Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Komuta Harekat Merkezi'nin fotoğraflarını paylaştı. Merkezde Genelkurmay Başkanı ve kuvvet komutanları harekatlarla ilgili her gün brifing alıyor.

Haberler NTV Haber 05.09.2016 - 12:39 Son Güncelleme : 05.09.2016 - 12:41

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Fırat Kalkanı harekatı ve yurt içindeki terörle mücadele operasyonları TSK Komuta Harekat Merkezi ile Kara ve Hava Kuvvetleri komutanlıklarının harekat merkezlerinde 24 saat esasına göre takip ediliyor.

Her sabah, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın başkanlığında, Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri komutanlarının da katılımıyla Fırat Kalkanı harekatı ve terörle mücadele harekatı ile ilgili son gelişmeler hakkında komutanlıklardan görüntülü olarak brifing alınıyor.

Toplantılara Başbakanlık, Dışişleri Bakanlığı ve MİT Müsteşarlığı'ndan temsilciler de katılıyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız