TSK Kuzey Irak'ı yine vurdu: 6 terörist öldü

Türk Silahlı Kuvvetleri Kuzey Irak'ta bulunan Sinat bölgesindeki terör örgütü hedeflerinin vurulduğunu 6 teröristin öldürüldüğünü açıkladı.

Haberler 29.04.2017 - 13:11

Türk Silahlı Kuvvetlerince, bu sabah 07.10-07.22 saatleri arasında Adıyaman kırsalına ve 08.31-09.27 saatleri arasında Irak'ın kuzeyindeki Sinat-Haftanin bölgesine hava harekatı düzenlendiği, Sinat-Haftanin bölgesinde 6, Adıyaman kırsalında 8 olmak üzere eylem hazırlığındaki 14 bölücü terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Güvenlik güçleri, merkeze bağlı Çamyurdu-Yazıbaşı arasındaki kırsal alanda bir grup teröristle karşılaştı. Teslim ol çağrılarına ateşle karşılık veren teröristlerle çatışma çıktı. Hava destekli operasyonda 8 terörist etkisiz hale getirildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız