Türkan Şoray'a meslek ödülü

Her yıl mesleğinde benzersiz bir başarı sergileyen bir kişiye verilen Rotary Meslek Ödülü'ne bu yıl Türkan Şoray layık görüldü.

Haberler 05.12.2012 - 09:26

Şişli Rotary Kulübü tarafından dün gece düzenlenen törende, Türkan Şoray’a meslek başarı ödülü verildi.

Ödülünü Şişli Rotary Kulübü Başkanı Onur Baytok'ın elinden alan Türkan Şoray, "Böylesine olağanüstü samimi bir ortamda bulunmaktan çok mutluyum. Bu çok güzel ve anlamlı ödülü evimin en güzel yerine koyacağım" dedi.

Kulübün yoksul ailelerin çocukları yararına düzenleyeceği sergiye Türkan Şoray'ın kendi yaptığı resimlerle destek vermek istediğini söylemesi, tören salonundan büyük alkış aldı.

Tören sırasında Türkan Şoray'ın meslek hayatını anlatan 5 dakikalık bir mini belgesel gösterildi. Tören için özel olarak hazırlanan belgesel, salonda duygulu anlar yaşanmasına sebep oldu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız