UEFA Kupası finali trafiğine dikkat!

Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda bu akşam oynanacak UEFA Kupası final maçı için bazı yollar trafiğe kapalı.

Haberler Anadolu Ajansı 18.05.2009 - 20:01

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Shakhtar Donetsk-Werder Bremen takımları arasında bu akşam saat 21.45'te oynanacak UEFA Kupası final maçı nedeniyle trafikte bazı düzenlemeler yaptı.

Buna göre; Şükrü Saraçoğlu Stadyumu batı tarafındaki Recep Peker Caddesi çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı.

E-5 Otoyolu'nun Kızıltoprak istikametinde Hasanpaşa çıkışından sonra genel trafiğe kapatılırken; Taşköprü Caddesi'nin Kızıltoprak yönüne Bağdat Caddesi'ne bağlanan kısmının Recep Peker Caddesi kesişme noktasına (THY Kavşağı) kadar olan yol tek yönlü olarak trafiğe kapalı durumda.

Taşköprü Caddesi'nden Kadıköy yönüne ''U'' dönüş ve tek şerit olmak üzere E-5 Otoyolu Boğaziçi Köprüsü istikametine giriş yapılabilirken; Recep Peker Caddesi ve Bağdat Caddesi'nin trafiğe kapalı bölümü içerisinde kalan Kör Dere Sokağı da resmi araçlar dışında trafiğe kapalı.

Alternatif yollara ise şunlar; ''Otosan köprüden stad istikametine gelecekler, minibüs yolunu Söğütlüçeşme Caddesi'ni takiben Rıhtım Caddesi istikametine yönlendirliyor.

Bağdat Caddesi'nden gelip Stad arkasından sahile gitmek isteyenler, stad arkası E-5 katılımdan tekrar minibüs yolu ve E-5 güney yolu güzergahını kullanarak sahile yönlendiriliyor''

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız