Uzman çavuş cinayetinde meslektaşa tutuklama

Hatay'ın Altınözü ilçesinde, araçta başından tabancayla vurularak öldürülmüş bulunan Uzman Çavuş Hüseyin Özkan'ın cinayet şüphelisi olarak meslektaşı Cihan Y.  tutuklandı. İki meslektaş arasında para anlaşmazlığı olduğu belirlendi.

Haberler DHA 03.06.2022 - 12:15

Öldürülen Uzman Çavuş Hüseyin Özkan

Hatay'da Altınözü Karbeyaz Jandarma Komutanlığı'nda 2 yıldır görev yapan Uzman Çavuş Hüseyin Özkan (27), 31 Mayıs'ta Kamberli Mahallesi'nde kiralık otomobilde başından vurularak öldürülmüş bulundu.

Ölümüyle ilgili soruşturma başlatılan Hüseyin Özkan'ın cenazesi, memleketi Karaman'da toprağa verildi.

Soruşturma kapsamında Altınözü Personel Lojmanları'nda görevli Uzman Çavuş Cihan Y. (35), cinayet şüphelisi olarak gözaltına alındı.

Cihan Y.'nin, çalışma odasındaki çekmecesinde Hüseyin Özkan'ın olay yerinde bulunamayan cep telefonu ele geçirildi.

Özkan ile aralarında para anlaşmazlığı olduğu belirlenen Cihan Y., işlemlerin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız