Vali Güler: Ne o benden sıkıldınız mı?

İstanbul Valisi Güler, Lefkoşa Büyükelçiliği'ne atandığı yönündeki haberlere 'Tamamen tevatür' dedi, atanma iddialarını soran gazetecilere 'Ne o benden sıkıldınız mı?' yanıtını verdi.

Haberler 05.02.2010 - 17:26

İstanbul Valisi Muammer Güler, bir televizyon kanalı tarafından duyurulan Lefkoşa Büyükelçiliği'ne atandığı iddialarını yalanladı.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Vali Güler, bir gazetecinin ''Bir haber kanalında Lefkoşa Büyükelçiliğine atandığına dair haberlerin yayımlandığını ve bunun doğru olup olmadığını'' sorması üzerine ''Allah, Allah şimdi sizden duydum. Böyle bir şey yok. Olur mu öyle şey? Tamamen tevatür bir haber'' şeklinde konuştu.

Güler, ''Bu tür görevlere atamalar böyle televizyondan öğrenilecek atamalar değildir. Hayır, öyle bir şey söz konusu değil. Lefkoşa  Büyükelçiliğine zaten atama yapıldı. Sıkıldınız mı bizden yoksa'' dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız