Van'da iki mahalle karantinaya alındı

Gedikbaşı ve Ekecek mahallelerinde  il dışı temaslı olduğu tespit edilen iki kişinin testlerinin pozitif çıkması üzerine karantina kararı alındı.

Haberler Anadolu Ajansı, DHA 28.05.2020 - 22:50

Van'ın Başkale ilçesinde iki mahalle yeni tip corona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında karantinaya alındı.

Kaymakamlıktan yapılan açıklamada, corona virüs tedbirlerinin uygulanmasına yönelik çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Gedikbaşı ve Ekecek mahallelerinde yürütülen çalışmalarda il dışı temaslı olduğu tespit edilen iki kişinin testinin pozitif çıktığı bildirilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bunun üzerine sağlık ekipleri mahallelerde incelemelerde bulunmuştur. İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla Gedikbaşı ve Ekecek mahalleleri ikinci bir değerlendirmeye kadar karantinaya alınmıştır. Mahallelere giriş ve çıkışlar kapatılmıştır."
KARANTİNADAN FİRAR GİRİŞİMİ POLİSE TAKILDI
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız