Yarbay Çelikcan’ın baba evine ateş düştü

Hakkari’nin Yüksekova İlçesi Dağlıca bölgesinde terör örgütünün saldırısında şehit olan askerler arasında bulunan Kurmay Yarbay İlker Çelikcan'ın baba evine ateş düştü.

Haberler DHA 07.09.2015 - 19:25

Erzurum’un Olur İlçesi Köprübaşı nüfusuna kayıtlı Dağlıca Tabur Komutanı Kurmay Yarbay İlker Çelikcan'ın şehit düştüğü haberlerini, Bursa'nın Merkez Nilüfer İlçesi Çalı Mahallesi'nde oturan anne babasının evine giden yetkililer verdi.

İstanbul'da bir inşaat şirketinden emekli olup 4 yıl önce akrabalarının da yaşadığı Bursa'ya yerleşen Niyazi Çelikcan ve eşi Fatma Çelikcan, oğullarının şehit haberini alınca gözyaşlarına boğuldu. Haber üzerine Çelikcan Ailesi'nin yakınları eve akın etti.

Malatya'da görev yaparken geçici görevle Hakkari'ye giden Kurmay Yarbay İlker Çelikcan'ın bir çocuk babası olduğu ve doktor olan eşinin Malatya'da görev yaptığı belirtildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız