Yine taciz, bu kez Ege'de

Rus uçakları ve Suriye füze savunma sistemlerinin ardından bu kez de Ege'de eğitim uçuşu yapan Türk jetleri Yunan F-16'larınca taciz edildi.

Haberler Anadolu Ajansı 08.10.2015 - 17:33

Yunan jetleri, Ege Denizi'nin uluslararası hava sahasında eğitim uçuşu yapan F-16'larla "Ege Keşif" görevindeki uçakları taciz etti.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Hava Kuvvetleri Komutanlığına bağlı altı F-16 ile Ege Denizi'nin uluslararası hava sahasında eğitim uçuşu gerçekleştirildi.

Görev esnasında iki uçağa, Yunanistan'a ait iki F-16 tarafından radar kilidi 2 dakika 13 saniye muhafaza edilerek tacizde bulunuldu.

Ege Keşif görevindeki iki F-16 da Yunanistan'a ait iki F-16 tarafından bin feet teşhis mesafesinden daha fazla yaklaşılarak taciz edildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız