Yurt dışından dönen husumetlisine evinin önünde pusu kurdu

Tunceli’de husumetlisinin yurt dışından döndüğünü öğrenen Kaya Doğan, av tüfeğiyle pusu kurdu. Doğan’ın açtığı ateşte Gündüz Çelik isimli kişi öldü. Doğan, jandarma tarafından gözaltına alındı.

Haberler DHA 05.01.2024 - 16:42

Tunceli’de bir kişi, yurt dışından döndüğünü öğrendiği husumetlisini, evinin önünde bekleyip öldürdü.

Olay, öğle saatlerinde Mazgirt ilçesi Karsan köyünde meydana geldi. Kaya Doğan, aralarında henüz bilinmeyen nedenle husumet bulunan Gündüz Çelik’in çalışmak için gittiği yurt dışından döndüğünü öğrendi.

Doğan, Çelik’in evinin önünde beklemeye başladı. Otomobille evinin önüne gelen Çelik’i gören Kaya Doğan, onu araçtan silah zoruyla indirerek av tüfeğiyle vurdu.
İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Çelik, ilk müdahalenin ardından kaldırıldığı Tunceli Devlet Hastanesi’nde doktorların müdahalelerine karşın yaşamını yitirdi.

Gündüz Çelik’in cenazesi otopsi için morga götürüldü.

Jandarma, olayın ardından Doğan’ı gözaltına aldı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız