Zamsız doğalgaz kuyruğu

Doğalgaza Ekim ayında zam yapılacağı açıklanmasının ardından, doğalgazı zamsız almak isteyen vatandaşlar satış noktaları önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Haberler Anadolu Ajansı 29.09.2012 - 14:50

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın doğalgaza Ekim ayında yüzde 10-15 arasında zam yapılacağını açıklamasıyla birlikte Ankaralı kartlı doğalgaz kullanıcıları, sabahın erken saatlerinden itibaren Başkent Doğalgaz Dağıtım AŞ'nin Demirtepe'deki binasının önünde beklemeye başladı.

Kurumda mesainin başlamasının ardından satış noktalarından gaz almaya başlayan vatandaşlar, zam oranlarının beklentilerinin üzerinde olduğunu ve bütçelerine artı yük getireceğini ifade ettiler.

Vatandaşlar, yaklaşan kış ayları nedeniyle, zam öncesinde doğalgaz satın almak istediklerini ifade ettiler.

Kurum yetkilileri de kış aylarına girerken doğalgaz satışlarının arttığını, Başbakan Erdoğan'ın açıklamasının ardından bu artışın daha yüksek olduğunu belirttiler.

Normal günlerde karşılaştıkları talebin çok üzerinde taleple karşılaştıklarını ifade eden yetkililer, 30 Eylül Pazar günü, saat 08.00-21.00 arasında da doğalgaz satışı yapılacağını kaydettiler.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız